karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Miljömedveten uppdragsledare

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Miljömedveten uppdragsledare


Samverkan Återvinning och Miljö (SÅM) är ett kommunalförbund som bland annat ansvarar för insamling och behandling av hushållens avfall inom Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo kommuner. Kontoret är placerat i Skillingaryd men verksamheten sträcker sig över hela GGVV-området. Inom verksamheten finns åtta återvinningscentraler och två omlastningsstationer samt ett antal mindre anläggningar för insamling av trädgårdsavfall.
SÅM har ett viktigt uppdrag i arbetet med att skapa en hållbar framtid. Vi ska möjliggöra hållbara materialflöden genom effektiva, enkla lösningar som gör det lätt för kommuninvånarna att lämna sitt avfall till återbruk och återvinning. För att lyckas med uppdraget måste vi arbeta tillsammans med våra kommuninvånare. Vi ska inspirera och motivera till beteendeförändring för att skapa ett hållbart konsumtionsmönster.
Tillsammans skapar vi en hållbar framtid!

Vill du vara med och jobba för en hållbar miljö inom GGVV-regionen?
Vill du arbeta med engagerade och kompetenta kollegor i en framtidsbransch?
Då har vi ett fantastiskt motiverande jobb här:


Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en miljömedveten uppdragsledare till SÅM för att stärka organisationens verksamhetsutveckling.

Som uppdragsledare kommer du få vara med och driva utvecklingen av vår verksamhet med fokus på kund- och miljönytta. Tjänsten innebär ett mångsidigt arbete under stort ansvar där du bland annat leder projekt på uppdrag av ledningsgruppen. Då vi arbetar i en mindre organisation så varierar arbetsuppgifterna i omfång från att driva större byggprojekt till enklare utredningar och uppdrag som uppdragsledaren förväntas lösa självständigt. Därför ingår både projekt- och uppdragsledning i rollen.
Projektledning är en viktig del i uppdragsledarens roll. Under kommande år ska ett antal byggprojekt genomföras, bl.a. nybyggnation av återvinningscentral, ombyggnation av trafikflöde på några av våra befintliga anläggningar och införande av självserviceanläggningar. Återbruksverksamheten ska också byggas ut. Det är uppdragsledarens roll att planera och driva dessa projekt med stöd av medarbetare från organisationen såväl som externa konsulter. I rollen ingår även uppdrag av mindre omfattning, t.ex. driftprojekt, utredningsuppdrag, deltagande i forskningsprojekt, framtagande av planer och program, samordning av remissvar till myndigheter etc.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Skillingaryd, visst distansarbete är möjligt 1-2 arbetsdagar i veckan.

Kvalifikationer:
För att klara arbetet bör du ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad genom längre arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av projektledning, uppdragsledning, verksamhetsutveckling eller liknande samt god kompetens att leda andra i ditt arbete. Utbildning i projektledning och ledarskap är meriterande. Du behöver vara duktig på att skriva texter och formulera skriftliga dokument. God datorvana och B-körkort är ett krav.
Som person ser vi gärna att du har ett stort miljöintresse, är driven och har en god samarbetsförmåga. Du är bekväm med att leda andra i arbetet och bra på att etablera kontaktnät. En av dina styrkor är att du arbetar med hög struktur och tar ansvar för uppdrag från start till mål. Du trivs med att hantera komplicerade uppgifter och är van vid snabba förändringar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Uppdraget är en direktrekrytering till Samverkan Återvinning och Miljö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Skillingaryd.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 1 december.  
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Miljömedveten uppdragsledare

Empleo